Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Bez černý

INCI
Sambucus Nigra Flower
CAS
84603-58-7
Popis
Květy černého bezu obsahují mnoho cenných látek jako silice, slizy, třísloviny, flavonoidy, organické kyseliny (jablečnou, octovou, valerovou) a vitamín C. Hojně se využívají při léčbě dýchacích onemocnění, mají však také čistící účinek na náš organismus. Květ černého bezu se využívá v kosmetice zejména k ošetření aknózní pleti , ale také do zklidňujících a posilujících koupelí. Ze sušeného květu bezu si můžete vyrobit také hydrolát , který je možné použít do všech typů krémů a emulzí , zejména pro problematickou pokožku . Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní užití. Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Bez černý, sušený květ, 50 g
78 Kč

Květy bezu černého obsahují mnoho cenných látek, jako jsou silice, slizy, třísloviny, flavonoidy, organické kyseliny (jablečnou, octovou, valerovou) a vitamin C. Hojně se využívají při léčbě onemocnění dýchacích cest, mají však i čisticí účinek na náš organismus. Květ bezu černého se v kosmetice využívá zejména k ošetření uhrovité pleti, ale také do zklidňujících a posilujících koupelí.
Ze sušeného květu bezu si můžete vyrobit i hydrolát, který je možné použít do všech typů krémů a emulzí, zejména pro problematickou pokožku.

Země původu: Česká republika
INCI: Sambucus nigra