- INCI
- Borago Officinalis Seed Oil
- CAS
- 225234-12-8
- Funkce
- Aktivní látka
- Doporučené dávkování
- 1 - 100
- Rozpustnost
- Nerozpustné ve vodě
- Popis
- Borákový olej je za studena lisovaný . Získává se ze semen brutnáku lékařského. Olej je v organické BIO kvalitě, s certifikátem organizace SOIL ASSOCIATION . Tento olej má vysoký podíl GLA (kyselina gama-linolenová) 20 % . Patří k těm, které jsou citlivější na oxidaci, proto ho skladujte na chladném místě (ideálně do 20°C) a na tmavém místě. Vyživuje suchou a popraskanou pokožku . Léčí ekzémy a zmírňuje alergie . Je vhodný také na popáleniny . Má protizánětlivé účinky . Zabraňuje vypadávání vlasů a eliminuje tvorbu lupů . Naši zákazníci ho s oblibou využívají při výrobě krémů, mýdel, olejů a do přípravků na vlasy . Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.celý popis u produktu →
Koupíte u nás


