- INCI
- Climbazole
- CAS
- 38083-17-9
- Popis
- Climbazol je aktivní látka používaná zejména v tělové kosmetice. Climbazol má protiplesňové účinky , proto se používá ve výrobcích pro pokožku náchylnou k ekzémům a v šamponech proti lupům. Svými protizánětlivými účinky se podílí na potlačení růstu nežádoucích kvasinek na pokožce a zároveň pomáhá konzervovat kosmetické výrobky. Climbazol může poskytnout úlevu od svědění pokožky v případě vlasových lupů. Dávkování climbazolu pro použití v šamponech proti lupům je max. 2 %. Dávkování climbazolu pro použití jako konzervant je 0,2 % pro pleťové krémy, vlasové masky a přípravky na chodidla a 0,5 % pro šampony.celý popis u produktu →
Koupíte u nás

