- INCI
- Thuja Orientalis Leaf Extract
- CAS
- 91770-83-1
- Popis
- Esenciální olej Thuja (olej z cedrových listů) patří do čeledi Cupressaceae. Tento esenciální olej je výrazný a svěží s dřevitou kafrovou vůní a je klasifikován jako horní tón. Cedrový list se dobře mísí s kafrovými, citrusovými a dřevitými oleji. Esenciální olej Thuja je známý tím, že zklidňuje revmatismus, artritidu a kongesci. Má také adstringentní, stimulační, emočně uzemňující vlastnosti a běžně se používá ke zmírnění příznaků běžného nachlazení. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné k vnitřnímu užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. CO JSOU ESENCIÁLNÍ OLEJE? Esenciální oleje používejte k inhalaci nebo do vašich kosmetických produktů , konzumaci jakýchkoli esenciálních olejů jakýchkoli značek nedoporučujeme. Esenciální oleje neboli éterické oleje jsou přírodní aromatické látky, které pocházejí z různých částí rostlin – kmenů, kořenů, semen, květů, listů apod. Rostlinám dodávají jejich charakteristickou vůni a kromě toho mají také ochranné účinky. Jejich chemické složení je poměrně komplikované. Silice se získávají z rostlin nejčastěji destilací , extrakcí nebo lisováním . Esenciální oleje jsou vysoce koncentrované a přímo na pokožku se používají až po naředění s nosnými rostlinnými oleji (mandlový, meruňkový, jojobový apod.). Výjimku tvoří pouze esenciální olej z tea tree a levandule, které můžete aplikovat přímo. Při manipulaci s oleji používejte vhodné ochranné prostředky. Esenciální oleje jsou rozpustné v tucích, proto pokud je chcete použít do produktů bez obsahu olejů a másel, použijte rozpouštědlo / solubilizátor. Vícelý popis u produktu →
Koupíte u nás



