Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

INCI
Jasminum Officinale Flower
CAS
90045-94-6
Popis
Jasmínové květy jsou známé už od starověku. Vyrábí se z nich olej, který bývá součástí parfémů. Na pleť působí hojivě a má protizánětlivé účinky . Zjemňuje ji a očišťuje. Jeho příjemná vůně působí proti stresu. Využívá se k přípravě mýdel, krémů, pleťových vod a masážních olejů . Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní užití.
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Jasmín sušený květ, 50 g
69 Kč
Jasmín, sušený květ, 200 g
209 Kč