Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

INCI
Symphytum Officinale Leaf Extract & Helianthus Annuus Seed Oil
CAS
84696-05-9 & 8001-21-6
Popis
Kostival je známý svými protizánětlivými a rány zklidňujícími vlastnostmi a často se používá ke zklidnění podrážděné pokožky a podpoře hojení řezných ran, odřenin a popálenin. Slunečnicový olej je zase lehký, nekomedogenní olej plný vitamínů a esenciálních mastných kyselin , které vyživují a hydratují pokožku. V kombinaci s kostivalem vytváří harmonickou směs, která podporuje hojení, regeneraci a mladistvý jas pokožky. Neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Použití : 1 - 30% Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →