Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

INCI
Maltitol
CAS
585-88-6
Popis
Maltitol je víceúčelová složka, která nachází široké uplatnění v kosmetických formulacích díky svým zvlhčujícím a kondicionačním vlastnostem. Je to polyol, tedy cukerný alkohol, který je získáván z přírodních zdrojů, nejčastěji z kukuřice. V kosmetice se maltitol používá především jako zvlhčovadlo, což znamená, že pomáhá udržovat vlhkost v pokožce a vlasech, čímž zlepšuje jejich hydrataci a jemnost. používá při výrobě šamponů, krémů, sprchových gelů Maltitol je považován za bezpečný pro použití v kosmetických výrobcích. Je hypoalergenní a nevykazuje dráždivé ani senzibilizační vlastnosti. Doporučené dávkování: 1-10% Hodnocení bezpečnosti podle EWG: 1
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Maltitol 1 kg
249 Kč
Maltitol, 5 kg
1 109 Kč
Maltitol, 100 g
49 Kč