Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Mandlový vosk

INCI
Prunus Amygdalus Dulcis Oil & Hydrogenated Vegetable Oil
CAS
8007-69-0/68334-28-1
Popis
Mandlový vosk se získává z mandlových jader lisovaných za studena. Je výbornou alternativou včelího vosku . Je přírodní, šetrný k životnímu prostředí a lze ho použít v široké škále kosmetických přípravků. Je mnohem měkčí než včelí vosk, proto je ideální na výrobu jemných balzámů . Působí také jako účinné zahušťovadlo. Nedráždí pokožku. Je vhodný pro citlivou, problematickou a zralou pleť. Lze ho použít na výrobu mýdel, balzámů, krémů, přípravků na vlasy apod.    Míra využití: 0.1 - 70%. Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. Víte, proč je rostlinný vosk lepší alternativou, jak si vyrobit přírodní svíčku a jaké jsou její výhody? Navštivte náš blog a dozvíte se více: Výroba svíček
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Mandlový vosk, 50 g
65 Kč
Mandlový vosk, 200 g
199 Kč
Mandlový vosk, 500 g
Na předobjednávku

Mandlový vosk, 500 g

510 Kč