- INCI
- Prunus Persica Kernel Oil
- CAS
- 8002-78-6, 8023-98-1, 84012-34-0
- Funkce
- Aktivní látka
- Doporučené dávkování
- 1 - 100
- Rozpustnost
- Nerozpustné ve vodě
- Popis
- Olej z broskvových jader prošel rafinací , tedy procesem, při kterém byl zbaven vůně a barvy. Má světlejší barvu než mandlový olej. Je ideální pro pokožku s rozšířenými póry. Obsahuje množství vitamínů, především vitamín E, minerály a esenciální mastné kyseliny. Snadno se vstřebává do pokožky. Vhodný je zejména pro suchou a stárnoucí pokožku, nezanechává mastný pocit . Pomáhá redukovat jemné roztřepené žilky. Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. celý popis u produktu →
Koupíte u nás




