Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Olej z černého kmínu

INCI
Nigella Sativa Seed Oil
CAS
90064-32-7
Funkce
Aktivní látka
Doporučené dávkování
1 - 100
Rozpustnost
Nerozpustné ve vodě
Popis
Olej z černuchy seté je vyroben lisováním za studena ze semen rostliny Black Caraway, Nigella Sativa L., Ranunculaceae. Má žlutou až nazelenalou barvu a kořeněnou vůni . Pomáhá hydratovat pokožku, zklidňuje ji a vyhlazuje . Má antimykotické vlastnosti a pomáhá při léčbě plísňových a kvasinkových infekcí a podporuje regeneraci kůže . Jeho antioxidační aktivita podporuje vylučování škodlivých látek z pokožky, snižuje výskyt jemných vrásek a tmavých skvrn. Podrobnější informace o kvalitě výrobku naleznete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Olej z černého kmínu, za studena lisovaný, 25 l
26 598 Kč