Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Olej z melounových semínek

INCI
Citrullus Lanatus Seed Oil
CAS
90244-99-8
Popis
Olej z melounových jadérek z naší nabídky je rafinovaný , a tedy bez vůně , a výborně se vstřebává. Řadíme ho mezi nosičné oleje a díky jeho lehké nemastné struktuře jej můžete použít i přímo na pokožku , protože neucpává póry a nebrání tak tělu vylučovat toxiny přes pokožku. Doporučuje se k použití v přípravcích péče o pleť pro všechny typy pleti , včetně mastné, suché, svědící, poškozené a problematické pleti. Olej z melounových jadérek je také výbornou volbou do přípravků péče o vlasy , protože není mastný a přesto vysoce hydratační . Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →