Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Oxid titaničitý

INCI
Titanium Dioxide
CAS
13463-67-7
Funkce
Barvivo
Doporučené dávkování
1 - 25
Rozpustnost
Nerozpustné v oleji
Popis
Neobsahuje nanočástice. Je velmi dobře rozpustný v olejích. Má kompaktnější strukturu než ve vodě rozpustný oxid. Má také vyšší index lomu, což způsobuje jeho neprůhlednost. Používá se ke zahuštění a zvýšení bělosti daného kosmetického produktu. Lze jej použít jako součást opalovacích krémů . Výborně chrání před UV zářením . Oxid titaničitý dodáváme ve farmaceutické kvalitě. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →

Recepty a články s touto surovinou