Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate PGPR

INCI
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate
CAS
29894-35-7
Popis
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate PGPR (PEG free) je emulgátor , povrchově aktivní látka, která je vyrobena z glycerolu a kyseliny ricinolejové. Je výjimečný právě tím, že umožňuje vázat spolu látky ve vašem produktu, které by za standardních okolností byly neslučitelné (olej a voda), čímž napomáhá i lepší roztíratelnosti produktu. Je rozpustný v tucích a olejích a nerozpustný ve vodě a ethanolu. Je velmi výborný do všech konceptů na vodní i olejové bázi, kde je potřeba vytvořit ochranný film na pokožce jako například do přípravků na opalování . Je výbornou volbou do produktů na tvář , protože: - změkčuje pleť - zlepšuje viskozitu pleti - má zklidňující účinky - udržuje pleť zdravou – poskytuje přirozenou ochranu, nenarušuje kožní film, neucpává póry - má hydratační účinky - nedráždí a nevykazuje alergické reakce Aplikace : 2-3% - pleťové vody 3-5% - krémy 5% - suncare produkty 10% - olejové koupele Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Polyglycerol-3 polyricinoleát PGPR, 1 l
1 552 Kč