Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Rýžový škrob čistý

INCI
Oryza Sativa Starch
CAS
9005-25-8
Funkce
Zakalovací složka
Doporučené dávkování
1
Rozpustnost
Dispergovatelné ve vodě
Popis
Čistý rýžový škrob je sacharid s vysokým obsahem polymerů , který se získává z loupaných semen rýže, Oryza sativa L., Poaceae . Díky svým vynikajícím absorpčním vlastnostem se škroby často používají jako přírodní náhrady mastku. Rýžový škrob se používá jako absorbent, pojivo, regulátor viskozity a objemové činidlo v kosmetice a výrobcích osobní péče. Je to jemný prášek s vynikajícími absorpčními vlastnostmi.  Využívá se v pudrech, suchých šamponech a pleťových maskách pro své absorpční vlastnosti a schopnost zanechat pokožku jemnou a matnou. Doporučené dávkování: 1-97 % Průměrná velikost částic: 7 - 11µ Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1-2 (v závislosti na použitém množství) Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Čistý rýžový škrob prášek 1 kg
629 Kč
Rýžový škrob prášek 100 g
82 Kč
Rýžový škrob, prášek 500 g
363 Kč