Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

TEGO® Feel C 10

INCI
Cellulose
CAS
9004-34-6
Popis
TEGOFEEL C 10 představuje přírodní alternativu k mikroplastům pro odstranění nadměrné mastnoty z pleti. Jedná se o práškovou formu celulózy bílé barvy bez chemických modifikací nebo jiných úprav. Získává se z dřevní hmoty , převážně z buku a modřínu. Hlavní výhodou TEGOFEEL C 10 v kosmetických výrobcích je jeho schopnost dobře absorbovat oleje, čímž pomáhá zmírnit lesk a projevy mastné pleti . Kromě zmatňujících účinků zlepšuje aplikační vlastnosti různých výrobků s obsahem tuků a olejů, neboť pomáhá zmírnit jejich mastný pocit na pokožce a urychlit absorpci těchto produktů do pokožky. TEGOFEEL C 10 je kompatibilní s emulzemi voda v oleji i olej ve vodě, lze jej použít také v bezvodých (čistě olejových) výrobcích. Své uplatnění TEGOFEEL C 10 nachází především v přírodní kosmetice, pleťových krémech, tělové a sluneční kosmetice (přípravky na opalování i po opalování). Velikost částic: 30 μm Zároveň je TEGOFEEL C 10 certifikován jako Halal a Cosmos , jedná se o veganskou surovinu . Při výrobě TEGOFEEL C 10 byla rovněž využita energie z obnovitelných zdrojů. TEGOFEEL C 10 je netoxický pro vodní organismy a biologicky odbouratelný. Instrukce k používání: Při přidávání TEGOFEEL C 10 do emulzí olej ve vodě (ve směsi dominují vodné složky) zamíchejte TEGOFEEL C 10 do vodné fáze , možné je TEGOFEEL C 10 přidat i do zahřáté olejové fáze , případně až po vytvoření emulze, když teplota směsi poklesne na cca 40 °C. Pro emulze voda v oleji (ve směsi dominují olejové složky) se TEGOFEEL C 10 přidává jako poslední ingredience do zahřáté olejové fáze. Případně můžete přidat TEGOFEEL C 10 h
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

TEGO® Feel C 10, kosmetická celulóza, 50 g
179 Kč
TEGO® Feel C 10, kosmetická celulóza, 100 g
299 Kč