Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

TEGOSOFT LSE

INCI
Sucrose Cocoate
CAS
91031-88-8
Popis
Sucrose cocoate je mírná, přírodní povrchově aktivní látka (tenzid) vyrobená z cukru a kokosového oleje. Patří do skupiny produktů, jako jsou mírné tenzidy, ko-tenzidy a ko-emulgátory. Má stabilizační a antistatické vlastnosti . Díky své výjimečné schopnosti zvláčňovat je vhodný do téměř všech oplachovacích kosmetických výrobků . Sucrose cocoate dodáváme jako pastu s vysokou viskozitou s obsahem přibližně 65 % aktivní látky. Aplikace : před aplikací je nutné pastu rozptýlit ve vodě o teplotě 65-70 °C, čisticí prostředky: 0,5-3,0 %, emulze: 2-4 % pH 6,5 - 7,5 Použití : všechny čisticí a ošetřující přípravky, speciálně jemné šampony, čisticí mléka, sprchové gely, vlasové kondicionéry, čisticí prostředky na obličej, odličovací přípravky, dětské přípravky, výrobky pro péči o pleť atd. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nejsou vhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

TEGOSOFT LSE, surfaktant, 50 g
114 Kč