- INCI
- Astrocaryum Tucuma Seed Butter
- CAS
- 942505-39-7
- Funkce
- Aktivní látka
- Doporučené dávkování
- 1 - 100
- Rozpustnost
- Nerozpustné ve vodě
- Popis
- Tucuma máslo je lisované za studena a pochází z amazonských pralesů v Brazílii. Vyrábí se ze semen ovocných plodů pocházejících ze stromu Tucuma. Pochází ze stejné rodiny jako Murumuru máslo a mají také podobné vlastnosti. Vysoký obsah kyseliny laurové, myristové a olejové zaručuje velmi příjemný pocit na pokožce po nanesení, zatímco karotenoidy poskytují antioxidační aktivitu a ochranu. Jedná se o vynikající změkčovadlo a dodává pokožce jemnost bez ucpávání pórů . Je ideální na suchou, citlivou a problematickou pokožku a suché a poškozené vlasy . Nejčastěji jej najdete ve vlasových maskách, pleťových a tělových krémech a balzámech, balzámech na rty apod. Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s každou novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. Víte, co je to vlastně rostlinné máslo, z čeho se skládá, jaké kvalitativní parametry jsou důležité při výběru másla, či jaké formy úpravy a zpracování můžete na trhu najít? Navštivte náš blog a dozvíte se více: ROSTLINNÁ MÁSLA V KOSMETICE Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.celý popis u produktu →
Koupíte u nás


