Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Vavřínový olej

INCI
Laurus Nobilis Fruit Oil
CAS
8007-48-5
Popis
Vavřínový olej (Laurel Oil) se získává parní destilací zralých plodů rostliny Laurus nobilis L., Lauraceae. Jedná se o velmi aromatický a silný olej , který se vždy používá pouze ředěný s jinými oleji (maximální koncentrace vavřínového oleje je 40-50 %). Má velmi silné regenerační a čisticí vlastnosti , používá se proti vším a lupům . Odpuzuje také hmyz. Má výrazně zelenou barvu. Kombinací vavřínového a olivového oleje se vyrábí také slavné mýdlo Aleppo . Podrobnější informace o kvalitě výrobku naleznete v atestu, který aktualizujeme vždy s každou novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Vavřínový olej, lisovaný za studena, 100 ml
339 Kč
Vavřínový olej, lisovaný za studena, 500 ml
1 501 Kč
Vavřínový olej, za studena lisovaný, 1000 ml
2 730 Kč