Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Jojobový vosk

INCI
Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil
CAS
90045-98-0, 68334-28-1
Funkce
Emolient
Doporučené dávkování
2 - 30
Rozpustnost
Nerozpustné ve vodě
Popis
Jojobový vosk je skvělou alternativou včelího vosku a syntetických zahušťovadel. Obsahuje množství minerálů (křemík, měď, zinek), prospěšných mastných kyselin a vitamínů , podobně jako jojobový olej. Zlepšuje životnost a trvanlivost kosmetiky. Je ekologicky šetrný a biologicky rozložitelný. Vhodný pro citlivou, problematickou i zralou pleť. Lze jej použít na výrobu mýdel, pleťových vod, krémů, přípravků na vlasy a balzámů na rty . Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. Víte, proč je rostlinný vosk lepší alternativou či jak si vyrobit přírodní svíčku a jaké jsou její výhody? Navštivte náš blog a dozvíte se více: Výroba sviečok
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Jojobový vosk, 1 kg
Na předobjednávku

Jojobový vosk, 1 kg

1 199 Kč
Jojobový vosk, 50 g
Na předobjednávku

Jojobový vosk, 50 g

76 Kč
Jojobový vosk, 200 g
Na předobjednávku

Jojobový vosk, 200 g

269 Kč