ZÁKLADNÍ SUROVINY

Jojobový vosk, 200 g

Skladem 11 bal.
Kód produktu: VO850_200
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil
Země původu: USA
Datum minimální trvanlivosti:
04/2026
Šarže:
18041
Jednotková cena: 1 250,00 Kč / kg

250,00 Kč s DPH

Popis produktu


Jojobový vosk je skvělou alternativou včelího vosku a umělých zahušťovadel.

Obsahuje mnoho minerálů (křemík, měď, zinek), prospěšných mastných kyselin a vitamínů, stejně jako jojobový olej. Zlepšuje trvanlivost a životnost kosmetických přípravků. Je šetrný k životnímu prostředí a biologicky odbouratelný.

Vhodný pro citlivou, problematickou a zralou pleť. Lze jej použít k výrobě mýdel, pleťových vod, krémů, vlasových přípravků a balzámů na rty.

Více informací o kvalitě výrobku naleznete v certifikátu, který aktualizujeme při každé výrobě nové šarže.

Všechny dodávané suroviny jsou kosmetické kvality, nejsou vhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci s nimi používejte vhodné ochranné pomůcky.

Víte, proč je rostlinný vosk lepší alternativou nebo jak vyrobit přírodní svíčku a jaké jsou její výhody? Navštivte náš blog a dozvíte se více: Svíčky: výroba svíček