- INCI
- LINUM USITATISSIMUM SEED OIL
- CAS
- 8001-26-1
- Funkce
- Aktivní látka
- Doporučené dávkování
- 1-100
- Rozpustnost
- Nerozpustné ve vodě
- Popis
- Lněný olej je lisovaný za studena ze semínek lnu setého (Linum usitatissimum). Jedná se tedy o nerafinovaný , panenský olej . Je extrémně bohatý na nenasycené mastné kyseliny ( omega 3 a 6 ). Má vynikající protizánětlivé účinky , je proto ideální na zanícenou pokožku nebo k ošetření kožních problémů, jako jsou ekzémy a psoriáza . Je bohatý také na vitamín A, B1, B2, B3, B5, B6 , vitamín E a další minerály. Doporučujeme jej používat na suchou až normální pokožku , má výrazné hydratační účinky . Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s každou novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.celý popis u produktu →
Koupíte u nás





