- INCI
- Pumice
- CAS
- 1332-09-8
- Funkce
- Abrazivní složka
- Doporučené dávkování
- 1 - 20
- Rozpustnost
- Nerozpustné v oleji
- Popis
- Pemzový prášek je skvělou součástí kosmetiky určené především na peeling . Můžete ho použít i jako extra ingredienci do vašich mýdel . Je bez zápachu a tak nepřekryje ostatní vůně, dokonce ani esenciální oleje. Použití : mýdla, peelingy Doporučené dávkování : 1-10% Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Pemzový prášek je jednou z hlavních surovin na výrobu Pěnivého sprchového peelingu , který si vytvoříte podle našeho blogového článku s návodem .celý popis u produktu →
Koupíte u nás






