Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

Encyklopedie ingrediencí

← Encyklopedie

Ucuuba máslo

INCI
Virola Surinamensis Seed Butter
CAS
1977518-38-9
Funkce
Emolient
Doporučené dávkování
1 - 100
Rozpustnost
Nerozpustné ve vodě
Popis
Ucuuba máslo pochází z ořechu stromu Virola sebifera z divokého sběru z amazonských deštných pralesů. Máslo je lisované za studena bez jakékoli úpravy. Má světle hnědou barvu a suchou a tvrdou konzistenci. Neobsahuje žádný alergen z povinně uváděných alergenů.  Ucuuba máslo má výborné protizánětlivé a antiseptické vlastnosti, je ideální na léčbu akné, ekzémů a suché a podrážděné pokožky . Je výjimečně bohaté na kyselinu laurovou, myristovou a palmitovou , čímž pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy. Ideální na suchou, zralou, citlivou a problematickou pokožku . Oblíbené je v mýdlech, balzámech na rty, šamponech a krémech. Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží. Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. CAS č.: 1977518-38-9  Víte, co je to vlastně rostlinné máslo, z čeho se skládá, jaké kvalitativní parametry jsou důležité při výběru másla, či jaké formy úpravy a zpracování můžete najít na trhu? Navštivte náš blog a dozvíte se více: ROSTLINNÁ MÁSLA V KOSMETICE
celý popis u produktu →

Koupíte u nás

Ucuuba máslo, za studena lisované, 100 g
179 Kč
Ucuuba máslo, za studena lisované, 500 g
1 040 Kč
Máslo, ucuuba, lisované za studena, 2,5 kg
4 940 Kč