MÁSLA 1 KG +
Máslo, ucuuba, lisované za studena, 2,5 kg
Ucuuba máslo pochází z ořechu stromu Virola sebifera z divokého sběru z amazonských deštných pralesů. Máslo je lisované za studena bez jakékoli úpravy. Má světle hnědou barvu a suchou a tvrdou konzistenci. celý popis
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 4 940 Kč
Popis produktu
Ucuuba máslo pochází z ořechu stromu Virola sebifera z divokého sběru z amazonských deštných pralesů. Máslo je lisované za studena bez jakékoli úpravy. Má světle hnědou barvu a suchou a tvrdou konzistenci. Neobsahuje žádný alergen z povinně uváděných alergenů.
Ucuuba máslo má výborné protizánětlivé a antiseptické vlastnosti, je ideální na léčbu akné, ekzémů a suché a podrážděné pokožky. Je výjimečně bohaté na kyselinu laurovou, myristovou a palmitovou, čímž pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy. Ideální na suchou, zralou, citlivou a problematickou pokožku.
Oblíbené je v mýdlech, balzámech na rty, šamponech a krémech.
Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží.
Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. CAS č.: 1977518-38-9
Víte, co je to vlastně rostlinné máslo, z čeho se skládá, jaké kvalitativní parametry jsou důležité při výběru másla, či jaké formy úpravy a zpracování můžete najít na trhu? Navštivte náš blog a dozvíte se více: ROSTLINNÁ MÁSLA V KOSMETICE
Parametry
- INCI
- Virola Surinamensis Seed Butter
- CAS č.
- 1977518-38-9
- Barva produktu
- Hnědá
- Země původu
- Brazílie
- Kvalita
- Kosmetická kvalita
- Vůně
- Charakteristická
- Metoda zpracování
- Lisování za studenaMechanické lisováníSušeníMletíFiltrace
- Vzhled při 20 °C
- Máslo
- Bez obsahu
- parabenůkonzervantůethylenoxidu (EO)alergenních vonných láteksložek z GMOsložek z palmového olejealergénnych potravinových zložiekalkoholu
- Oblast aplikace
- ObličejOční okolíVlasyTěloRtyNehtyIntimní hygiena
- Doporučená teplota zpracování
- < 40 °C
- Doporučený rozsah dávkování
- 1 – 5 %
- Rozpustnost
- Rozpustné v olejiNerozpustné ve vodě
- Certifikace
- Vegan
- Účinky
- Antimikrobiální účinekAntioxidaceHydrataceKondicionování vlasůProtizánětlivý účinekRegeneraceVýživa pokožkyZklidňující účinek na pokožku
- Vhodné pro
- Citlivou pokožkuSuchou pokožku
- Certifikát výrobce
- Hnědá
- Index přírodních složek (NI ISO 16128)
- 1,00
- Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Obsah obnovitelného uhlíku (RCC)
- 100 %
Dokumentace k produktu
Výrazné máslo s vynikajícími strukturujícími vlastnostmi. Obzvlášť se mi líbí pro vytváření zajímavých textur v bezvodých formulacích.
Přeloženo automaticky
























