Rostlinné máslo, jojobové, rafinované

Rostlinné máslo, jojobové, rafinované

Jojobové máslo se získává z keře, který roste v suchých a polosuchých částech jižní Kalifornie. Je rafinované, tedy prošlo procesem, při kterém bylo zbaveno vůn... celý popis

Skladem:
1 bal.
Kód produktu:
BUT400_2,5

4 550,00 Kč s DPH

SKLADOM bal.

Další varianty produktu

104,00 Kč (1,04 Kč / ks) 234,00 Kč
SKLADOM bal.
260,00 Kč (1 040,00 Kč / kg) 546,00 Kč
SKLADOM bal.
1 032,00 Kč (2 064,00 Kč / kg)
SKLADOM bal.
156,00 Kč (3,12 Kč / ks)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Jojobové máslo se získává z keře, který roste v suchých a polosuchých částech jižní Kalifornie. Je rafinované, tedy prošlo procesem, při kterém bylo zbaveno vůně a barvy. 

Obsahuje množství bílkovin, minerálů, přírodní tokoferol (vitamín E) a voskovitou látku podobnou kolagenu. Máslo je vhodné pro všechny typy pleti. Jeho složení se nejvíce podobá přirozenému kožnímu mazu, který chrání naši pokožku a vlasy. Vyhlazuje jizvy a příznivě působí na vrásky.
Zvyšuje pružnost kůže. Čistí ucpané póry a zajišťuje pokožce přirozené pH.

Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Posiluje slabé nehty. Léčí akné, opruzeniny a popáleniny od slunce. Lze ho použít na výrobu krémů, mýdel, pleťových vod a přípravků po opalování.

Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití.

Víte, co je to vlastně rostlinné máslo, z čeho se skládá, jaké kvalitativní parametry jsou důležité při výběru másla, či jaké formy úpravy a zpracování můžete na trhu najít? Navštivte náš blog a dozvíte se více: ROSTLINNÁ MÁSLA V KOSMETICE Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.

Parametry

INCI
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL & TOCOPHEROL
Bez obsahu
parabenů ; konzervantů ; ethylenoxidu (EO) ; PEG ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Biologická odbouratelnost
Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Žlutá ; Bílá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka ; Emolient
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Izrael
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Rafinace ; Hydrogenace
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Rty
Obsah bio složek (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
50 - 70
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidace ; Hydratace ; Regenerace ; Výživa pokožky ; Zklidňující účinek na pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty