Bavlníkový olej, rafinovaný, 5 l

Bavlníkový olej, rafinovaný, 5 l

VO

Bavlníkový olej (Cotton Seed Oil) se získává lisováním semen rostliny bavlníku – Gossypium herbaceum. Semena jsou vedlejším produktem při výrobě bavlny. Je rafi... celý popis

Skladem:
3 bal.
Kód produktu:
OL057_5000
Datum min. trvanlivosti:
12/2027
Šarže:
22295

1 856,00 Kč s DPH

371,20 Kč / l
SKLADOM bal.

Další varianty produktu

409,00 Kč (409,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
54,00 Kč (540,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
245,00 Kč (490,00 Kč / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Bavlníkový olej (Cotton Seed Oil) se získává lisováním semen rostliny bavlníku – Gossypium herbaceum. Semena jsou vedlejším produktem při výrobě bavlny.
Je rafinovaný, to znamená, že prošel procesem, při kterém byl zbaven vůně a barvy.

Je bohatý na kyselinu linolovou a má výrazné zklidňující a změkčující vlastnosti. Je proto ideální pro zralou a suchou, případně popraskanou pleť.

Využijete ho také v péči o suché a poškozené vlasy.

Můžete ho použít jako jednu z hlavních složek Domácího šamponu na vlasy, který si vytvoří i začátečníci.

Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. 

Parametry

INCI
Gossypium Herbaceum Seed Oil
CAS č.
8001-29-4
EC číslo
232-280-7
Bez obsahu
parabenů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje
Biologická odbouratelnost
Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Žlutá ; Bezbarvá
Funkce ve formulaci
Emolient ; Nosič
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Francie
Kvalita
Kosmetická kvalita ; Potravinářská kvalita ; Farmaceutická kvalita
Metoda zpracování
Mechanické lisování ; Rafinace ; Filtrace
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Ruce ; Chodidla / nohy
Obsah bio složek (%)
0
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 80
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidace ; Hydratace ; Protizánětlivý účinek ; Regenerace ; Výživa pokožky ; Zklidňující účinek na pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty