MICA / MIKA
Mica, AquaPearls, Iced Mocha, 200 g
Mica prášky jsou práškové pigmenty schválené k použití v kosmetice. Mica je slída, minerál vyskytující se v přírodě, který je rozemletý na jemný prášek a barvený přírodními oxidy. celý popis
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 959 Kč
Popis produktu
Mica prášky jsou práškové pigmenty schválené k použití v kosmetice. Mica je slída, minerál vyskytující se v přírodě, který je rozemletý na jemný prášek a barvený přírodními oxidy.
Mica AquaPearls jsou perleťová, jemně třpytivá barviva, která jsou speciálně vyvinutá tak, aby se jejich částice lépe dispergovaly ve vodě. Jsou určena prioritně do oplachových produktů a do produktů určených do vody. Jsou vynikající na obarvení šumivek, solí do koupele, šamponů, sprchových gelů, akrylových barev, uměleckých akvarelů a podobně.
Pokud jste doposud měli zkušenost, že produkty barvené mica prášky zanechávaly ve vaně nebo v umyvadle barevné stopy, se sérií AquaPearls se vám to nikdy nestane.
AquaPearls nabízí škálu barevných odstínů, které je možné vzájemně míchat.
Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
Skladujte v uzavřené nádobě při pokojové teplotě, chraňte před vlhkostí a přímým slunečním zářením a vydrží vám až 5 let.
MICA prášky v naší nabídce jsou nejčistší barvené slídy s kosmetickým stupněm v EU, nikdy nebyly testovány na zvířatech a jsou vhodné také pro vegany.
Všechny glitry, dvoubarevné pigmenty i MICA prášky/pigmenty z naší nabídky pocházejí prioritně od výrobců z USA, Evropy a Asie, čímž garantujeme kvalitu a zároveň ujišťujeme, že nenabízíme sortiment z Indie, kde je na extrémně těžké práce v dolech zneužívána dětská pracovní síla.
Parametry
- INCI
- Mica, Iron Oxide Red
- CAS č.
- 12001-26-2, 1309-37-1
- CI číslo
- CI 77019, CI 77491
- Barva produktu
- Hnědá
- Země původu
- Španělsko
- Kvalita
- Kosmetická kvalita
- Metoda zpracování
- Povrchová úprava
- Vůně
- Bez vůně
- Vzhled
- Prášek
- Funkce ve formulaci
- Barvivo
- Bez obsahu
- parabenůethylenoxidu (EO)formaldehydu a donorů formaldehydusulfátůPEGEDTAftalátůalergenních vonných láteksložek z GMOsilikonůalkoholu
- Fáze formulace
- Vodní fázeFáze ochlazováníDodatečné zapracování
- Oblast aplikace
- ObličejOční okolíRty
- Doporučená teplota zpracování
- Bez obmedzenia °C
- Doporučený rozsah dávkování
- 1 - 30 %
- Doporučený rozsah pH formulace
- 7,00 – 10,00
- Rozpustnost
- Dispergovatelné ve vodě
- Vhodné pro
- Všechny typy pleti
- Biologická odbouratelnost
- Nevztahuje se
- Index přírodních složek (NI ISO 16128)
- 0,00
- Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Obsah bio složek
- 0 %
- Obsah obnovitelného uhlíku (RCC)
- 0 %
Dokumentace k produktu
Ověřeno zákazníky.
Zatím bez recenzí.
Recenze píší jen zákazníci s doručenou objednávkou.
























