Nakupte nad 100 € a dopravu máte zvýhodněnou!

+421 950 333 113info@handymade.cz

MACERÁTY A EXTRAKTY

Heřmánek, macerát ve slunečnicovém oleji, 1 l

Balení100 ml500 ml1 l5 l

Heřmánek se díky svým jemným, ale účinným vlastnostem používá již po staletí ke zmírnění různých kožních problémů , od začervenání a podráždění až po drobná poranění a štípnutí hmyzem, a je známý především svou… celý popis

DostupnostSkladem · 13 balení
Kód produktuOL465_1000
Šarže19562
Datum spotřeby11/2026· krátká

Krátká doba spotřeby: do 11/2026. Produkt je zcela v pořádku, doporučujeme jej spotřebovat do tohoto data.

629 Kčvč. DPH629 Kč/l

Nejnižší cena 30 dní před slevou: 909 Kč

Popis produktu

Heřmánek se díky svým jemným, ale účinným vlastnostem používá již po staletí ke zmírnění různých kožních problémů, od začervenání a podráždění až po drobná poranění a štípnutí hmyzem, a je známý především svou zklidňující a relaxační vůní. Obsahuje látky jako bisabolol a chamazulen, které jsou známé svými protizánětlivými a zklidňujícími účinky. Ideální pro citlivou nebo podrážděnou pokožku.

Slunečnicový olej je zase lehký, nekomedogenní olej (neucpává póry) plný vitamínů a esenciálních mastných kyselin, které pokožku vyživují a hydratují. V kombinaci s heřmánkem vytváří harmonickou směs, která podporuje hojení, regeneraci a mladistvý jas pokožky. Je bohatý na kyselinu linolovou a vitaminy A, D a E, což mu umožňuje pokožku do hloubky hydratovat. Pomáhá udržovat přirozenou kožní bariéru.

Vhodné pro citlivou, suchou i aknózní pleť.

Tento macerát je vhodné využít jako základ pro pleťové oleje, séra nebo krémy, v masážních olejích ke zklidnění podrážděné pokožky. Je vhodný také do přípravků po opalování ke zmírnění začervenání. Ideální je rovněž pro výrobu balzámů na rty, tělových másel nebo peelingů se zklidňujícími účinky.

Neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

Parametry

INCI
Helianthus Annuus Seed Oil, Matricaria Recutita FlowerMatricaria Recutita Flower & Helianthus Annuus Seed Oil
CAS č.
8001-21-6, 84082-60-084082-60-0 & 8001-21-6
EC číslo
232-273-9, 282-006-5282-006-5 & 232-273-9
Barva produktu
ŽlutáZlatá
Země původu
Polsko
Fáze formulace
Olejová fáze
Doporučená teplota zpracování
< 80 °C
Doporučený rozsah dávkování
5 – 100 %
Typ aplikace
Leave-onRinse-off
Certifikace
Vegan
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Objem
1000 ml

Dokumentace k produktu

CoACertifikát analýzy
šarže 19562PDF ↓
TDSTechnický list
Fyzikální parametry a zpracováníPDF ↓
BLBezpečnostní list
Dostupný u zakoupených produktů —
Stáhnout vše (ZIP)

2 soubory PDF v jednom archivu

Naučte se s tím pracovat

Z našeho blogu
RECENZE

Ověřeno zákazníky.

Zatím bez recenzí.

Recenze píší jen zákazníci s doručenou objednávkou.