EMULGÁTORY
Glyceryl dibehenát, 100 g
Glyceryl dibehenate (G2B) mastný ester (bez obsahu palmového tuku), který se nejčastěji využívá v potravinářství, při výrobě léčiv, péči o ústní dutinu a v kosmetice. celý popis
Tento produkt se již neprodává.
Z nabídky jsme jej stáhli. Podívejte se na naši aktuální nabídku — třeba vás osloví ještě víc.
Popis produktu
Glyceryl dibehenate (G2B) mastný ester (bez obsahu palmového tuku), který se nejčastěji využívá v potravinářství, při výrobě léčiv, péči o ústní dutinu a v kosmetice.
V kosmetice se používá ke zvýšení viskozity olejů a k vytvoření gelovo-mastové textury. Zlepšuje tepelnou stabilitu balzámů a másel.
Zahřejte spolu s máslem a tepelně stabilními oleji na 80-85°C. Po úplném rozpuštění na průhlednou tekutinu odstraňte ze zdroje tepla a míchejte do vychladnutí, potom přidejte další složky a pokračujte v míchání až do úplného vychladnutí.
Doporučené dávkování: 5 - 25% v balzámech, mastech a olejových sérech; 1,0 - 5,0% v emulzích (čím vyšší dávkování, tím pevnější textura finálního výrobku)
Rozpustný v oleji.
Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití.
Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.
Stupeň bezpečnosti složek produktu podle EWG: 1
Parametry
- INCI
- Glyceryl Behenate
- Barva produktu
- Bílá
- CAS č.
- 77538-19-3 / 91052-55-0 / 30233-64-8 / 94201-62-4
- EC číslo
- 278-717-5 / 293-216-1 / 250-097-0 / 303-650-6
- Země původu
- Jihoafrická republika
- Kvalita
- Kosmetická kvalita
- Vůně
- Charakteristická
- Fáze formulace
- Olejová fáze
- Funkce ve formulaci
- Zahušťovadlo
- HLB hodnota
- 2
- Iontový charakter
- Neionogenní
- Doporučená teplota zpracování
- > 75 °C
- Doporučený rozsah dávkování
- 1 – 15 %
- Vhodné pro
- Všechny typy pleti
- Biologická odbouratelnost
- Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
- Certifikát výrobce
- ECOCERT NaturalECOCERT GREENLIFE
Ověřeno zákazníky.
Zatím bez recenzí.
Recenze píší jen zákazníci s doručenou objednávkou.




