EMOLIENTY
Parametry
- INCI
- Myristyl Myristate
- CAS č.
- 3234-85-3
- EC číslo
- 221-787-9
- Barva produktu
- Bílá
- Kvalita
- Kosmetická kvalita
- Vůně
- Charakteristická
- Metoda zpracování
- ExtrakceFermentaceMícháníEsterifikace
- Vzhled
- Vosk
- Bez obsahu
- bez-parabenovsložek z GMO
- Fáze formulace
- Olejová fáze
- Funkce ve formulaci
- Emolient
- Doporučená teplota zpracování
- > 50 °C
- Doporučený rozsah dávkování
- 1 – 10 % %
- Doporučený rozsah pH formulace
- 4 – 9
- Účinky
- Kondicionování kůže
- Vhodné pro
- Všechny typy pleti
- Biologická odbouratelnost
- Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
- Certifikace
- Vegan
- Certifikát výrobce
- NATRUE ApprovedNordic Swan ApprovedKosherHalalCOSMOS ApprovedRSPO MB (Mass Balance)
- Index přírodních složek (NI ISO 16128)
- 0,00
- Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Obsah obnovitelného uhlíku (RCC)
- 100 %
Dokumentace k produktu
RECENZE
Ověřeno zákazníky.
Zatím bez recenzí.
Recenze píší jen zákazníci s doručenou objednávkou.
