Olej, z hroznových jadérek, BIO, 500 ml

Olej, z hroznových jadérek, BIO, 500 ml

Olej z hroznových jadérek se vyrábí lisováním za studena jadérek z různých odrůd hroznů. Tento kvalitní BIO olej (organická kvalita) s certifikátem SOIL ASSOCIA... celý popis

Skladem:
0 bal.
Kód produktu:
OL185_500
Datum min. trvanlivosti:
05/2027
Šarže:
19676

1 820,00 Kč s DPH

3 640,00 Kč / l

Další varianty produktu

416,00 Kč (4 160,00 Kč / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Olej z hroznových jadérek se vyrábí lisováním za studena jadérek z různých odrůd hroznů. Tento kvalitní BIO olej (organická kvalita) s certifikátem SOIL ASSOCIATION má ve srovnání s jinými nosnými oleji vysoký obsah kyseliny linolové (Omega 6), díky čemuž je vysoce hydratační, velmi snadno se vstřebává do pokožky a nezanechává mastný pocit.

Doporučuje se zejména pro normální až mastnou pleť. Velmi dobře se kombinuje také s esenciálními oleji a je ideální pro ředění hustších olejů.

Oblíbený je jako masážní olej (zejména pro lidi s alergií na ořechy, ideálně v kombinaci s mandlovým, jojobovým nebo arganovým olejem), ale také jako olej na holení (samostatně nebo s přidáním pěny na holení chrání pokožku při holení). Vhodný je také k odstraňování make-upu nebo jako olej na vlasové zábaly. Můžete jej bez obav přidat také do olejů do koupele, šamponů a kondicionérů.

Olej je bez výrazné barvy a vůně.

Bližší informace o kvalitě výrobku naleznete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné k vnitřnímu užití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

Parametry

INCI
Vitis vinifera Seed Oil; Vitis Vinifera Seed Oil
CAS č.
85594-37-2 / 84929-27-1 / 8024-22-4
EC číslo
287-896-9 / 284-511-6
Bez obsahu
parabenů ; konzervantů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Certifikace
Vegan ; BIO certifikace
Barva produktu
Zelená ; Žlutá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka ; Emolient ; Nosič
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Turecko
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo
Obsah bio složek (%)
100
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 40
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidace ; Hydratace ; Protizánětlivý účinek ; Regenerace ; Výživa pokožky

Súbory na stiahnutie

Související produkty