Mandlový olej, rafinovaný, 100 ml

Mandlový olej, rafinovaný, 100 ml

Mandlový olej patří k základním olejům při výrobě kosmetiky. Je to nosičový olej mnoha produktů, výborně se kombinuje s jinými oleji. Mandlový olej obsahuje vit... celý popis

Skladem:
1929 bal.
Kód produktu:
OL430_100
Datum min. trvanlivosti:
11/2028
Šarže:
22693

78,00 Kč s DPH

SKLADOM bal.

Další varianty produktu

286,00 Kč
SKLADOM bal.
182,00 Kč
SKLADOM bal.
1 174,00 Kč
SKLADOM bal.

Popis produktu


Mandlový olej patří k základním olejům při výrobě kosmetiky. Je to nosičový olej mnoha produktů, výborně se kombinuje s jinými oleji.

Mandlový olej obsahuje vitaminy A a E (přírodní antioxidanty), minerální látky (vápník, hořčík, draslík). Hydratuje pokožku a nevstřebává se tak rychle, což z něj vytváří ideální složku kosmetiky především na masáže. Obzvlášť vhodný je pro suchou, citlivou a podrážděnou pokožku. Změkčuje ji a revitalizuje. Obnovuje a vyživuje nehty.

Lze ho použít na výrobu masážních olejů, krémů, šamponů. Lidé s alergií na ořechy by měli olej používat jen opatrně. Zakomponujte ho jako součást do zklidňujícího tělového oleje, který si můžete vyrobit podle našeho blogového návodu.

Bližší informace, jakož i obsah kyselin najdete v atestech, které průběžně doplňujeme k jednotlivé šarži.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

Parametry

INCI
Prunus Amygdalus Dulcis Oil; Prunus Amygdalis Dulcis Oil
Bez obsahu
konzervantů ; ethylenoxidu (EO) ; složek z palmového oleje ; alkoholu
Biologická odbouratelnost
Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Žlutá
Funkce ve formulaci
Emolient ; Nosič
Fáze formulace
Olejová fáze
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1.00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1.00
Iontový charakter
Neionogenní
Země původu
Španělsko
Kvalita
Kosmetická kvalita ; Potravinářská kvalita
Metoda zpracování
Mechanické lisování ; Rafinace ; Deodorizace ; Filtrace
Oblast aplikace
Obličej ; Oční okolí ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Rty ; Ruce ; Chodidla / nohy ; Nehty ; Intimní hygiena
Obsah bio složek (%)
0
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 80
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Částečně rozpustné v alkoholu ; Nerozpustné ve vodě ; Mísitelné s oleji
Typ aplikace
Leave-on
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Suché vlasy ; Poškozené vlasy ; Dětskou pokožku ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratace ; Rozjasnění pleti ; Zlepšení elasticity ; Zmenšení pórů ; Výživa pokožky ; Zklidňující účinek na pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty