Konopný olej rafinovaný 100 ml

Konopný olej rafinovaný 100 ml

Konopný olej (Hemp seed oil) se vyrábí ze semínek konopí setého. Rafinovaný znamená, že prošel procesem, při kterém byl zbaven vůně a barvy.Je bohatým zdrojem v... celý popis

Skladem:
0 bal.
Kód produktu:
OL370_100
Datum min. trvanlivosti:
05/2027
Šarže:
20797

68,00 Kč s DPH

680,00 Kč / l

Další varianty produktu

300,00 Kč (600,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
518,00 Kč (518,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
2 457,00 Kč (491,40 Kč / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Konopný olej (Hemp seed oil) se vyrábí ze semínek konopí setého. Rafinovaný znamená, že prošel procesem, při kterém byl zbaven vůně a barvy.

Je bohatým zdrojem vitaminu E a esenciálních 3, 6 a 9 mastných kyselin, jako jsou kyselina gama-linolová a kyselina olejová.

Mezi jeho přední vlastnosti patří hydratovat pokožku a zabraňovat ztrátě její vlhkosti. Je také účinný v boji proti vráskám. Konopný olej nezanechává na pokožce mastný film, výborně se vstřebává a je ideální pro mastnou a aknózní pleť. Ocení ho však také suchá a popraskaná pokožka. 

Lze ho použít při výrobě mýdel, tělových přípravků, šlehaných másel, balzámů na rty a vlasových produktů.

Bližší informace, jakož i obsah kyselin najdete v atestech, které průběžně doplňujeme k jednotlivé šarži. 

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

 

Parametry

INCI
Cannabis Sativa Seed Oil
CAS č.
89958-21-4
Bez obsahu
parabenů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Žlutá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka ; Emolient ; Nosič
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Čína
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Lisování za studena ; Rafinace ; Filtrace
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Ruce ; Chodidla / nohy
Obsah bio složek (%)
100
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 60
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratace ; Protizánětlivý účinek ; Regenerace ; Výživa pokožky

Súbory na stiahnutie

Související produkty