PŘÍSADY DO KOSMETIKY

Isopropylmyristát, IPM 98%, 500 ml

Skladem 42 bal.
Kód produktu: ALK005_500
INCI: Isopropyl myristate
Země původu: Malajzia
Datum minimální trvanlivosti: 12/2021
Šarže M9184
Jednotková cena 308,00 Kč / l

154,00 Kč s DPH

Popis produktu

Isopropylmyristát (Isopropyl myristát) je ester isopropylalkoholu a kyseliny myristové. Používá se v kosmetických přípravcích jako změkčovač a v parfémech jako rozpouštědlo. Používá se také v přípravcích proti vším u lidí a proti blechám a klíšťatům pro zvířata.

Nejčastěji ho najdete v přípravcích po holení, šamponech, olejích do koupele, antiperspirantech a deodorantech, produktech pro ústní hygienu a v různých tělních mlécích a pleťových krémech.

Jedinečnou vlastností IPM je jeho schopnost snížit mastný pocit způsobený vysokým obsahem oleje. Lehce se vstřebává do pokožky a zajišťuje rychlou penetraci složek produktu.
Je nerozpustný ve vodě.

Při koncentraci více než 5% může ucpávat póry (je komedogénny).

CAS n °: 67-63-0

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití.

Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1




Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.

Na stiahnutie

Tento web pou��va s�bory cookies. Prehliadan�m webu vyjadrujete s�hlas s ich pou��van�m. Viac inform�ci�.