PŘÍSADY DO KOSMETIKY

Lanolin bezvodý USP, 500 g

Skladem 6 bal.
Kód produktu: AD015_500
INCI: Adeps lanae
Země původu: Čína
Datum minimální trvanlivosti: 11/2021
Šarže L04178
Jednotková cena: 860,00 Kč / kg

430,00 Kč s DPH

Popis produktu

Lanolin je přírodní složka, která pochází z ovčí vlny. Svým složením a vlastnostmi má lanolin nejblíže k přirozenému lidskému kožnímu tuku.
Bezvodý lanolin se vyrábí z vícestupňového rafinace tuku ovčí vlny. Tento tuk se získává přirozeně během praní (čištění) ovčí vlny. Vyrábí se bez použití anitoxidantů. Je částečně zbavený vůně.

Má velmi výjimečné vlastnosti při péči o pokožku - dokáže ji výborně a do hloubky hydratovat, hojí suchou a popraskanou pokožku. Na pokožce vytváří ochrannou vrstvu a dlouhodobě ji chrání. Lanolin se velmi často právě pro své vlastnosti používá i při impregnaci.
Je velmi účinný i v krémech na popraskané bradavky po kojení a velmi oblíbený v péči o dětskou pokožku.
Můžete ho přidávat do mastí, krémů, másel, mýdel a podobně.
Bez obsahu alergenů.

Bod tání: 38 - 44 ° C
Rozpustnost: lanolin je rozpustný v tucích.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

CAS n °: 8006-54-0

Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1


Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.