PŘÍSADY DO KOSMETIKY

Zinc oxid, Oxid zinečnatý, 100 g

Skladem 74 bal.
Kód produktu: POW210_100
INCI: Zinc Oxide
Země původu: Taliansko
Datum minimální trvanlivosti:
02/2027
Šarže:
240002
Jednotková cena: 720,00 Kč / kg

72,00 Kč s DPH

Popis produktu


Oxid zinečnantý (zinc oxid) je bílý přírodní prášek s protizánětlivými a mírně antibakteriálními účinky.

Lze jej použít v mýdlech a krémech určených pro pleť náchylnou k tvorbě akné. Používá se také v opalovacích krémech a minerálním make-upu . Pokožce poskytuje vysokou ochranu před UV zářením (díky němu jsou opalovací krémy navíc odolné vůči vodě). Má vysokou přilnavost a krycí schopnost . Působí matující .

Zinc Oxide je dispergovatelný v olejích.

Oxid zinečnatý v naší nabídce neobsahuje nano částice.

Doporučené dávkování :
emulze: 2 - 10%
minerální kosmetika: 1 – 60%

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě , nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

O oxidu zinečnatém a jeho ochraně proti UV záření se můžete dočíst iv našem blogovém článku věnovaném tématu Opalovacích krémů .