PŘÍSADY DO KOSMETIKY

Glycerin rostlinný, 25 kg = 20 l

-18%
Skladem 26 bal.
Kód produktu: AD200_25
INCI: Glycerine
Země původu: Európa
Datum minimální trvanlivosti: 2/2024
Šarže 105MAG022022
Jednotková cena: 112,50 Kč / l
Pôvodná cena: 2 750,00 Kč

2 250,00 Kč s DPH

Popis produktu

Glycerin rostlinný, zásoby

Tento rostlinný glycerin, nebo Glycerol (99,5%) je vyroben z řepkového oleje bez obsahu GMO látek. Nachází se v mnoha kosmetických produktech a často se využívá jako náhražka alkoholu při extrakci bylin. Glycerin se využívá zejména k hydrataci pokožky a pomáhá také při léčbě psoriázy, ekzémů, popálenin a malých ran.
Abyste dosáhli jeho maximální efekt, používejte jej do svých přípravků v minimálních množstvích. Nejúčinnější je v květinových vodách (dávkujte plný víčko na 100 ml hydrolátu). Nejprve smíchejte květinové vody a nakonec přidejte glycerin.

Nepoužívejte v koncentracích vyšších než 10% nebo přímo na kůži, protože by mohl mít vysušující účinek.

Glycerin lze smíchat s vodou a alkoholem. S oleji ne.

Aplikace: 1 - 10%

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

CAS n°: 56-81-5

Stupeň bezpečnosti suroviny podle EWG: 1 - 2 (v závislosti na míře použití)

Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.