Rostlinný olej, meruňkový, BIO, 100 ml

Rostlinný olej, meruňkový, BIO, 100 ml

Olej z meruňkových jader vznikl lisováním jader meruňky (Prunus armeniaca) za studena. Olej má organický BIO původ a má certifikát kvality od SOIL ASSOCIATION. ... celý popis

Skladem:
0 bal.
Kód produktu:
OL436_100
Datum min. trvanlivosti:
09/2026
Šarže:
21687

156,00 Kč s DPH

1 560,00 Kč / l

Další varianty produktu

628,00 Kč (1 256,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
1 065,00 Kč (1 065,00 Kč / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Olej z meruňkových jader vznikl lisováním jader meruňky (Prunus armeniaca) za studena. Olej má organický BIO původ a má certifikát kvality od SOIL ASSOCIATION.

Je velmi podobný mandlovému nebo broskvovému oleji. Meruňkový olej je bohatý na vitamín A, B1, B2, B6 a B17 (neobsahuje ho žádný jiný olej), obsahuje také vitamín E.

Jeho vlastnosti, zlatá barva a oříšková vůně ho předurčují k použití do pleťových krémů, do přípravků na masáž obličeje a celého těla (jako alternativa k mandlovému oleji a oleji z hroznových jader) a také do vlasových produktů. Vysoký obsah kyseliny olejové zajišťuje lepší vstřebatelnost do pokožky než u jiných olejů.

Podrobnější informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s každou novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky. 

Parametry

INCI
Prunus Armeniaca Kernel Oil
CAS č.
68650-44-2 / 72869-69-3
EC číslo
272-046-1
Bez obsahu
parabenů ; konzervantů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alkoholu
Certifikace
Vegan ; COSMOS Organic ; BIO certifikace
Barva produktu
Žlutá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka ; Emolient ; Nosič
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Turecko
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo
Obsah bio složek (%)
100
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 40
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Mastnou pokožku ; Aknózní pokožku ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidace ; Hydratace ; Protizánětlivý účinek ; Regenerace ; Výživa pokožky

Súbory na stiahnutie

Související produkty