Rostlinný olej, nimbový, BIO, lisovaný za studena, 100 ml

Rostlinný olej, nimbový, BIO, lisovaný za studena, 100 ml

Nimbový olej z naší nabídky je panenský, tedy lisovaný za studena v BIO (organické) kvalitě s certifikátem SOIL ASSOCIATION. Nimbový strom pochází z Asie a ve v... celý popis

Skladem:
1795 bal.
Kód produktu:
OL500_100
Datum min. trvanlivosti:
12/2027
Šarže:
21024A

82,00 Kč s DPH

SKLADOM bal.

Další varianty produktu

655,00 Kč
SKLADOM bal.
382,00 Kč
SKLADOM bal.

Popis produktu


Nimbový olej z naší nabídky je panenský, tedy lisovaný za studena v BIO (organické) kvalitě s certifikátem SOIL ASSOCIATION. Nimbový strom pochází z Asie a ve velkém se pěstuje zejména v Indii. Je známý také jako „vesnická lékárna“. Místní obyvatelé na jeho účinky nedají dopustit.

Obsahuje vitaminy A, B1, B2, B6, D a minerály. Olej se používá jako přírodní repelent zejména v boji proti vším. Působí antibakteriálně a zklidňujícím způsobem. Účinně léčí plísňové infekce

Lze jej použít k výrobě krémů a repelentních přípravků. Vyživuje suchou a infikovanou pokožku. Pomáhá eliminovat akné. Nimbový olej začíná tuhnout při teplotách nižších než 20°C. Nedoporučuje se těhotným ženám. Lidé s alergií na ořechy by měli olej používat jen opatrně.

Bližší informace o kvalitě výrobku naleznete v atestu, který aktualizujeme vždy s každou novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

 

 

 

 

Parametry

INCI
Melia Azadirachta Seed Oil
Bez obsahu
parabenů ; konzervantů ; ethylenoxidu (EO) ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Biologická odbouratelnost
Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
Certifikace
Vegan ; BIO certifikace
Barva produktu
Zelená ; Hnědá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka ; Emolient ; Kondicionační složka
Fáze formulace
Olejová fáze
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Indie
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Rty ; Ruce ; Chodidla / nohy ; Nehty
Obsah bio složek (%)
100
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 80
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 10
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Rozpustné v alkoholu ; Rozpustné v glykolech ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Problematickou pokožku ; Suché vlasy ; Poškozené vlasy ; Citlivou pokožku hlavy ; Aknózní pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty