Murumuru máslo, lisované za studena, 2,5 kg

Murumuru máslo, lisované za studena, 2,5 kg

Naše murumuru máslo je vyrobené extrakcí, lisováním za studena ze semen palmy Astrocaryum murumuru, která roste v brazilských pralesech. Máslo se získává ze sem... celý popis

Skladem:
6 bal.
Kód produktu:
BUT610_2,5

5 968,00 Kč s DPH

SKLADOM bal.

Další varianty produktu

299,00 Kč (2 990,00 Kč / kg)
SKLADOM bal.
1 300,00 Kč (2 600,00 Kč / kg)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Naše murumuru máslo je vyrobené extrakcí, lisováním za studena ze semen palmy Astrocaryum murumuru, která roste v brazilských pralesech. Máslo se získává ze semen planě rostoucí palmy. Jedná se o tvrdé máslo bílé až krémové barvy s charakteristickou vůní. Taje při kontaktu s pokožkou. 

Murumuru máslo je známé svými protizánětlivými účinky. Je bohaté na olejovou kyselinu a linolovou, které vyživují a zvlhčují pokožku a vlasy. Velmi často se využívá na obnovení elasticity pokožky a na poškozenou a stárnoucí pleť. Jedná se totiž o vynikající změkčovadlo – pomáhá pokožce zadržovat vodu vytvořením ochranného filmu. Proto se nazývá také „rostlinný silikon“ – v přípravcích na vlasy a pokožku dokonale nahrazuje minerální silikon, čímž vytváří tenkou ochrannou vrstvu kolem vlasového vlákna.

Zlepšuje pružnost suchých a poškozených vlasů, obnovuje jejich lesk a hebkost. Je vhodné také na ekzémy nebo psoriázu. Má nízkou teplotu tání, proto se s oblibou přidává také do tělových másel a balzámů na rty. Přidávejte ho do olejové fáze svých produktů.

Tento produkt neobsahuje žádný z 26 alergenů ze 7. pozměňovacího a doplňujícího návrhu směrnice o kosmetických přípravcích Evropské unie (EU) – příloha III.

Bližší informace o kvalitě výrobku najdete v atestu, který aktualizujeme vždy s novou šarží.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití.

Víte, co je to vlastně rostlinné máslo, z čeho se skládá, jaké kvalitativní parametry jsou důležité při výběru másla, či jaké formy úpravy a zpracování můžete najít na trhu? Navštivte náš blog a dozvíte se více: ROSTLINNÁ MÁSLA V KOSMETICE

 

 

Parametry

INCI
Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Bez obsahu
parabenů ; ethylenoxidu (EO) ; formaldehydu a donorů formaldehydu ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alkoholu
Biologická odbouratelnost
Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Béžová ; Bílá ; Charakteristická
Funkce ve formulaci
Emolient
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1
Země původu
Brazílie
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Mechanické lisování ; Sušení ; Míchání ; Filtrace
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Rty
Obsah bio složek (%)
0
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 60
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Suché vlasy ; Poškozené vlasy ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratace ; Obnova kožní bariéry ; Redukce vrásek ; Regenerace ; Zlepšení elasticity ; Výživa pokožky ; Zklidňující účinek na pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty