Oxid chromitý, zelený, 10 g

Oxid chromitý, zelený, 10 g

Jedná se o matný čistě zelený pigment. Lze jej použít k výrobě očních stínů i jako základ do bronzerů. Přidáním k bázi vytváří zelený korektor zmírňující zarudn... celý popis

Skladem:
116 bal.
Kód produktu:
FO003_10
Datum min. trvanlivosti:
05/2030, 05/2030
Šarže:
068151, 68151A

46,00 Kč s DPH

4 600,00 Kč / kg
SKLADOM bal.

Další varianty produktu

204,00 Kč (4 080,00 Kč / kg)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Jedná se o matný čistě zelený pigment. Lze jej použít k výrobě očních stínů i jako základ do bronzerů. Přidáním k bázi vytváří zelený korektor zmírňující zarudnutí pokožky. Barva je příliš silná na to, aby byla aplikována přímo na pokožku. Měla by být používána střídmě pouze jako součást jiných receptur.

Pomocí zeleného oxidu chromitého si můžete vytvořit práškový minerální make-up. Návod s informacemi a poměry na tvorbu minerálního make-upu najdete na našem blogu.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

Veškeré glitry, duhové pigmenty i MICA prášky/pigmenty z naší nabídky pocházejí prioritně od výrobců z USA, Evropy a Asie, čímž garantujeme kvalitu a zároveň ujišťujeme, že nemáme v nabídce produkty z Indie, kde je na extrémně těžké práce v dolech zneužívána dětská pracovní síla.

Parametry

INCI
Chromium Oxide Green; Chromium (111) Oxide
CAS č.
1308-38-9
Bez obsahu
parabenů ; ethylenoxidu (EO) ; formaldehydu a donorů formaldehydu ; sulfátů ; PEG ; ftalátů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; silikonů ; alkoholu
CI číslo
77288
Barva produktu
Zelená
Funkce ve formulaci
Barvivo
Fáze formulace
Vodná fáze ; Olejová fáze ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1
Země původu
Španělsko
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Sušení ; Mletí ; Kalcinace
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo ; Ruce ; Chodidla / nohy ; Nehty
Obsah bio složek (%)
0
Doporučená teplota zpracování (°C)
> 1 000
Doporučený rozsah dávkování (%)
0,1 - 25
Doporučený rozsah pH formulace
3 - 11
Rozpustnost
Dispergovatelné v oleji ; Dispergovatelné ve vodě ; Nerozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Všechny typy pleti ; Všechny typy vlasů

Súbory na stiahnutie

Související produkty