PŘÍSADY DO KOSMETIKY

Slunečnice květ, 30 g

Skladem 12 bal.
Kód produktu: BYL870_30
INCI: Helianthus annuus flower
Země původu: Česká republika
Datum minimální trvanlivosti: 11/2021
Šarže 080618
Jednotková cena 2 500,00 Kč / kg

75,00 Kč s DPH

Popis produktu

Původně se slunečnice pěstovala v Severní Americe a Mexiku. Do Evropy byla dovezena v 16. století.

Je známá především pro své plody - semínka, které se konzumují nebo se využívají pro výrobu výživného oleje.

V kosmetice je možné využití i jejích květů, které našly své uplatnění v léčbě kožních problémů - hnisavých infekcí, zánětů či opruzenin, buď ve formě obkladů nebo oplachovacích přípravků.
Květy jsou i po usušení krásně barevné, takže je můžete použít i na dozdobení, naprílad mýdel.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití.

Akční cena se vztahuje na zboží se zkrácenou zárukou.

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.