Bakuchi olej, za studena lisovaný, 100 ml

Bakuchi olej, za studena lisovaný, 100 ml

Bakuchi olej se získává ze semen rostliny Psoralea Corylifolia, která pochází z Indie. Olej se již po staletí používá v tradiční indické medicíně pro své blahod... celý popis

Skladem:
0 bal.
Kód produktu:
OL055_100
Datum min. trvanlivosti:
08/2027
Šarže:
21374

364,00 Kč s DPH

3 640,00 Kč / l

Další varianty produktu

182,00 Kč (3 640,00 Kč / l)
SKLADOM bal.
1 492,00 Kč (2 984,00 Kč / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Bakuchi olej se získává ze semen rostliny Psoralea Corylifolia, která pochází z Indie. Olej se již po staletí používá v tradiční indické medicíně pro své blahodárné účinky na pokožku a vlasy. Jedná se o lehký a nekomedogenní olej, tedy neucpává póry.

Bakuchi olej je bohatý na esenciální mastné kyseliny, které pomáhají vyživovat a hydratovat pokožku. Obsahuje také antioxidanty, které chrání pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály a zmírňují záněty, přičemž zlepšují tón a texturu pokožky. Je známý také pro své hydratační vlastnosti a výživu suchých vlasů, přičemž pomáhá snižovat jejich krepatění.

Bakuchiol (přirozeně obsažený v Bakuchi oleji v množství 16 %) působí jako přírodní alternativa retinolu. Tento olej je k pokožce mnohem jemnější a nezpůsobuje vysušení a podráždění, které se běžně vyskytuje při používání retinolu. Kromě toho má antibakteriální, antioxidační, protizánětlivé a protiplísňové účinky.

Bližší informace, jakož i obsah kyselin naleznete v atestech, které průběžně doplňujeme k jednotlivým šaržím.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

 

Parametry

INCI
Psoralea Corylifolia Seed Oil
CAS č.
N/A
Bez obsahu
parabenů ; konzervantů ; alergenních vonných látek ; složek z GMO ; složek z palmového oleje ; alkoholu
Certifikace
Vegan
Barva produktu
Hnědá ; Žlutá
Funkce ve formulaci
Aktivní látka
Fáze formulace
Olejová fáze ; Fáze ochlazování ; Dodatečné zapracování
Index přírodních složek (NI ISO 16128)
1,00
Index složek přírodního původu (NOI ISO 16128)
1,00
Země původu
Indie
Kvalita
Kosmetická kvalita
Metoda zpracování
Oblast aplikace
Obličej ; Vlasy ; Vlasová pokožka ; Tělo
Obsah bio složek (%)
0
Obsah obnovitelného uhlíku (RCC) (%)
100
Doporučená teplota zpracování (°C)
< 40
Doporučený rozsah dávkování (%)
1 - 100
Rozpustnost
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné ve vodě
Typ aplikace
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pro
Citlivou pokožku ; Suchou pokožku ; Zralou pleť ; Aknózní pokožku ; Všechny typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidace ; Hydratace ; Protizánětlivý účinek ; Regenerace ; Výživa pokožky ; Zklidňující účinek na pokožku

Súbory na stiahnutie

Související produkty