ZÁKLADNÍ SUROVINY

Vavřínový olej, LZS, 100 ml

Skladem 29 bal.
Kód produktu: OL900_100
INCI: Laurus Nobilis Fruit Oil
Země původu: Turecko
Datum minimální trvanlivosti: 1/2022
Šarže LOT0007192
Jednotková cena: 2 320,00 Kč / kg

232,00 Kč s DPH

Popis produktu

Vavřínový olej (Laurel Oil) se získává parní destilací zralých plodů rostliny Laurus nobilis L., Lauraceae.
Jde o velmi aromatický a silný olej, který se vždy používá pouze zředěný s jinými oleji (max. Koncentrace vavřínového oleje je 40-50%).
Má velmi silné regenerační a čistící vlastnosti, používá se proti vším a lupům. Odpuzuje také hmyz.
Má výrazně zelenou barvu.

Kombinací vavřínového a olivového oleje se vyrábí i slavné mýdlo Aleppo.

Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní použití. Při manipulaci používejte vhodné ochranné prostředky.

CAS n °: 8007-48-5


Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.